Webdesign

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder een eigen website, uw website is uw visitekaartje! Het uiterlijk en de uitstraling van uw website bepaalt grotendeels het beeld wat de consument van u krijgt. Het ontwerp moet dan ook volledig bij u passen en uw doelgroep aanspreken.

ESS Design zorgt voor een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website, die u zelf gemakkelijk kunt onderhouden. ESS Design is gespecialiseerd in WordPress websites. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) en is eenvoudig te bewerken. Om
up-to-date te blijven is het belangrijk dat u snel uw content kunnen veranderen en eventuele vragen kunnen beantwoorden, WordPress is dan de juiste oplossing. Bij uw website ontvangt u een WordPress handleiding, waarin alles over het gebruik van WordPress uitgelegd wordt. Dus wanneer u zelf het onderhoud wilt doen aan uw site is dit heel goed mogelijk. Wilt u uw onderhoud liever bij ons laten? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Een offerte op maat informeert u over de kosten voor het onderhoud.

Nog even de voordelen van WordPress op een rijtje:

  • Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke beheeromgeving
  • Oneindig veel plugins beschikbaar om uw website te optimaliseren
  • Inloggen met uw persoonlijke inloggegevens
  • Geen bijkomende kosten zoals maandelijkse abonnementskosten.
  • WordPress wordt continu geupdate en geoptimaliseerd
  • Eenvoudig zelf aan te passen met de bijgeleverde handleiding

Wilt u online verkopen gaan doen? Ook dan bent u bij ESS Design op het juiste adres. Naast WordPress websites levert ESS Design ook webshops. U kunt ook een webshop op een WordPress website krijgen. Er zijn talloze opties, deze bekijken we gezamenlijk om tot het beste webshop voor uw organisatie te komen. 

ESS Design werkt graag met u samen om tot een mooi eindresultaat te komen. Voordat we
beginnen met ontwerpen, levert u al uw wensen en het nodige materiaal, zoals foto’s en tekstwensen, aan. Wanneer alle wensen helder zijn, wordt een concept-ontwerp gemaakt. Dit concept wordt vervolgens met u besproken. De resultaten van deze bespreking worden verwerkt in het tweede concept. Wanneer het ontwerp geheel naar wens is, krijgt de website haar definitieve vorm.