Over mij

Mijn naam is Ellen Sophia Sengers en ik ben de eigenaresse van ESS Design. Creativiteit is altijd al mijn ding geweest, om het maar populair te zeggen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik de opleiding Mediavormgeving ben gaan doen met een prachtig diploma als resultaat. Gedurende mijn opleiding en ook aansluitend in mijn loopbaan heb ik geruime ervaring op gedaan met diverse onderdelen in mijn vakgebied. Daarbij spreekt met name de combinatie tussen creativiteit, werken met mensen en bouwen aan een imago mij het meeste aan.

Samen met een klant een band opbouwen om op basis van de zakelijke relatie een goed product te kunnen leveren is voor mij van groot belang. Pas wanneer ik mijn klant ken, het product begrijp en heb rondgekeken in het EllenSengersbedrijf ben ik van mening dat ik voldoende input heb om een mooi eindproduct te kunnen leveren.

Persoonlijk contact is daarom voor mij van groot belang, ik kan alleen het beste leveren als u mij het beste durft te laten zien! En samen komen we dan tot een product dat uw werk eer aandoet en waar ik met trots mijn naam aan verbind.

Iedere nieuwe opdracht verdient deze zelfde passie en aanpak, dus bel of mail me gerust voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.